I PANJOHURI Në RRUGëN PëR Në EMAUS

I Panjohuri Në Rrugën Për Në Emaus by John R. Cross


Author by: John R. Cross

File Name: i-panjohuri-n-rrugn-pr-n-emaus.pdf

Published:

Genres: Bibelstudium

Attachment:
Read and Download I Panjohuri Në Rrugën Për Në Emaus PDF FileClick the button below to download the pdf file
DOWNLOAD READ NOW
Secure Verified

Description:
Është quajtur “libri më i keqkuptuar në histori”.

Në emër të tij janë bërë luftra, prej tij kanë nisur skandale, politikat janë formuar dhe riformuar nga fjala e tij. Teologët e kanë mbrojtur, por edhe e kanë fyer. Skeptikët kanë bërë të njëjtën gjë. Nëse je një anëtar tipik i racës njerëzore, ke dyshuar shpesh rreth “bujës” së Biblës. Por pyetja mbetet: “Çfarë thotë me të vërtetë?”.

Ky libër shpjegon në mënyrë të qartë e logjike temën më të lartë të Biblës. Në vend që të fokusohet në një pjesë, duke mos lënë pas dore kështu të tërën, autori lidh në mënyrë kronologjike tërë tekstin në një dramë të madhe universale, duke i parë ndodhitë nga perspektiva e atyre që kanë përjetuar historinë në zhvillim e sipër. Rezultatet janë ndonjëherë komike, ndonjëherë rrëqethëse, por gjithmonë besnike ndaj qëllimit të tekstit.

Kur të mbarosh së lexuari, mund t’i kesh besuar “Librit” si asnjëherë më parë, ose mund të vendosësh të mos i besosh. Qëllimi i autorit është që ta lërë këtë vendim n ë duart e tua.

“Edhe pse kisha 30 vjet që shkoja në kishë, Bibla nuk kishte kuptim për mua. Ishte thjesht një grumbull historish pa lidhje. Tani kuptoj që Bibla përputhet e tëra në një mënyrë të qartë e logjike. Është me të vërtetë e pabesueshme”.

John R. Cross shkruan në bazë të njohurisë së fituar gjatë një studimi jetësor i Biblës. Ai ka fituar përvojë të madhe gjatë udhëtimeve dhe të jetuarit jashtë vendit të tij. John-i dhe familja e tij janë nga Kanadaja.

Related KindleBooks from I Panjohuri Në Rrugën Për Në Emaus:

29 Comments Comment
 • Jenny Martins

  Finally I get this Kindlebooks, The narrator's voice is super relaxing. thanks for all these kindle I can get now!

  Like · Reply · · 1 day ago
 • Lisa Doran

  I like this very much! Has very good points.

  Like · Reply · · 1 day ago
 • Markus Jensen

  I did not think that this would work, my best friend showed me this website, and it does! I get my most wanted Audio eBook

  Like · Reply · · 2 day ago
 • Martin Borton

  I appreciate books like these. To have the possibility of success at your fingertips and understand how is the key. I have taken notes and will practice this lifestyle. Positive brings positive, and negative invites negative. A good read I recommend it for all ages.

  Like · Reply · · 3 day ago
 • Tina Milan

  It's very easy to get quality Kindlebooks of pdf file.

  Like · Reply · · 3 day ago
 • Jim Letland

  this kindles download is success ....

  Like · Reply · · 5 day ago
 • Lukasz Czaru

  so many fake sites. this is the first one which worked! Many thanks

  Like · Reply · · 6 day ago
 • Georgina Kalafikis

  wtffff i do not understand this!

  Like · Reply · · 8 day ago
  • Martin Borton

   Just select your click then download button, and sign up to start downloading or the play ebook. It's free for 30 days trial!.

   Like · Reply · · 8 day ago